SC AGRI-ALIANTA SRL
Dealer autorizat Kubota

Sa vorbim despre: EFICIENTA.

Kubota Farm Solutions Performanta 360° pentru succes 100%.

Control
Optimizare
Protejarea investitiei
Management financiar
Performanta

Kubota Farm Solutions Performanta 360° pentru succes 100%.

Intelegem ca succesul dumneavoastra necesita mai mult decat un tractor puternic: si anume un sistem integrat de produse, servicii si suport pentru a creste durabilitatea si competitivitatea viitoare ale afacerii pe care o aveti.
Prin Kubota Farm Solutions am adunat intr-un sistem unic, ce merge direct la tinta, toate solutiile noastre.
De la tehnologie inteligenta la solutii individuale, avantajele KFS se completeaza reciproc, formand un cerc complet, care incepe si se inchide cu promisiunea noastra de baza: de a va sustine de fiecare data mai bine, acum si in viitor.

Intelegem ca aveti nevoie de mai mult decat un tractor puternic pentru a reusi, si anume de un sistem integrat de produse si servicii pentru a va creste competitivitatea si a va pregati pentru viitor: prin Kubota Farm Solutions, acest lucru este acum posibil!

In Kubota Farm Solutions, am adus laolalta toate solutiile noastre pentru a crea un sistem unic, care intruneste cu adevarat asteptarile dumneavoastra.
De la tehnologia inteligenta pe care se bazeaza, pana la serviciile individuale pe care le ofera, conceptul Kubota Farm Solutions ofera beneficii care sunt perfect complementare si indica angajamentul nostru de a ne imbunatati permanent solutiile.

Performanta

Fermierii au un obiectiv clar: sa-și faca treaba in mod productiv și cu succes, fiind in acelasi timp relaxati. Kubota le ofera echipamentele care ii pot sprijini cel mai bine in acest efort.

Indiferent de tractorul sau utilajele alese, pot conta intotdeauna pe calitatea dovedita, performanta excelenta și caracteristicile coordonate. Pe scurt: tehnologie inteligenta și fiabila, care sa ii aduca mai aproape de obiectivul lor.

Control

Fermierii doresc control deplin asupra a ceea ce fac. Kubota le ofera sisteme perfect integrate pentru a ii ajuta sa realizeze acest lucru. De la optimizarea masinii pana la monitorizarea utilajului, operatorii pot controla cu usurinta tractorul si resursele dintr-un singur terminal.

Acest lucru nu numai ca le ofera o imagine de ansamblu mai buna asupra tuturor proceselor de lucru, ci le si permite sa lucreze fara stres.

Vedeti produsele

Optimizare

Fermierii stiu exact cum vor sa munceasca: eficient, precis si confortabil. Kubota le ofera tot ce au nevoie pentru a obtine rezultate optime, ramanand in acelasi timp linistit. Cu tehnologia noastra ISOBUS, solutiile in domeniul agriculturii de precizie si sistemul de autoghidare, operatorii pot aplica seminte, ingrasaminte si pesticide cu o precizie extrema. Acest lucru reduce atat costurile, cat si si volumul de munca.

Protejarea investitiei

Stiti de ce aveti nevoie pentru a avea succes comercial: performante de top la fiecare lucrare si conditii de top de-a lungul mai multor ani. Inca o data, Kubota ofera solutii care indeplinesc ceea ce promit. Fiecare tractor Kubota este deja protejat de o garantie de 3 ani a producatorului inca de la inceput. Garantia poate fi extinsa pentru a proteja valoarea fiecarei investitii, pentru a evita perioadele costisitoare de nefunctionare și pentru ca aceasta sa ramana profitabila pe termen lung.

INVESTITI USOR

Fermierii vor sa-si îmbunatateasca productivitatea, dar nu cu orice pret. Prin Kubota Finance, va puteti realiza investitia planificata cu usurinta, comod si in siguranta. Indiferent ca alegeti credit sau leasing, beneficiati de consiliere profesionala si de conditii atractive.

Kubota Farm Solutions este tot ce va trebuie pentru a obtine avantajele unei tehnologii care sa va asigure succesul in viitor. Fie ca aveti nevoie de masini sau servicii, aveti control deplin asupra costurilor.

Contactati-ne

Va multumim pentru interesul acordat produselor Kubota.
Scrieti-ne si veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre reprezentantii nostri.


AGRI-ALIANTA este dealer autorizat Kubota inca din anul 2008.


Oferim o gama completa de masini si echipamente pentru agricultura, viticultura, pomicultura, zootehnie, intretinere spatii verzi, sectorul forestier.

Va multumim pentru inregistrare!

Va multumim pentru inregistrare! Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Hopa! Ceva nu a functionat cum trebuie.

A aparut o eroare in timpul transmiterii mesajului. Incercati din nou mai tarziu.

Acest camp este obligatoriu
Acest camp este obligatoriu
Acest camp este obligatoriu
Acest camp este obligatoriu
Acest camp este obligatoriu
Va multumim pentru cerere!

SC AGRI-ALIANTA SRL

featured-content-map
Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 291
Afumati, Jud. Ilfov 77010
Program
Luni
08:30 - 17:00
Marti
08:30 - 17:00
Miercuri
08:30 - 17:00
Joi
08:30 - 17:00
Vineri
08:30 - 17:00
Puteti sa va programati o intalnire la sediul nostru, contactandu-ne la numarul de telefon de mai jos.

Despre Noi

Infiintata in 2007, AGRI-ALIANTA va ofera o gama completa de masini si echipamente pentru agricultura, viticultura, pomicultura, zootehnie, intretinere spatii verzi si pentru sectorul forestier. Afla mai multe

Special

Adresa
Program